met zijn allen op de foto

Opa en Oma zijn al heel lang getrouwd, en wat is nu een leuke kado dan een mooie foto van hun kleinkinderen aan de muur. Of je hebt een feestje en eigenlijk is het wel eens tijd dat de hele club nu samen op de foto gaat. Er zijn 101 redenen te bedenken waarom je een mooie foto wilt van de familie. Maar wie gaat die foto maken? Ik doe het met plezier voor jullie. Het enige wat jullie hoeven doen is zorgen dat je de hele club bij elkaar krijgt en ik maak er wat leuks van.

Heb je speciale wensen of ideeŽn, neem even contact met me op, er is vanalles mogelijk.

locatie voor het maken van foto's

Soms bouw ik mijn kamer om tot geÔmproviseerde studio, voor een hele grote groep is dat niet mogelijk, daarvoor is toch buiten het beste. Maar ben je toevallig toch aan het feesten in een zaaltje wat er geschikt voor is, dan neem ik mijn flitsset mee en kan het ook daar. Ik maak foto's op iedere gewenste locatie. Dat kan in een park of bos zijn, of iedere andere plek die je leuk lijkt. Kom maar op met ideeŽn en we maken er samen wat moois van.

een cd met foto's

Ik zet alle foto's van een fotosessie op CD. Gewoon op groot afdrukbaar formaat. Zodat je zelf foto's eventueel af kunt laten drukken op de manier zoals je zelf gewend bent. Wil je naast de CD ook dat ik de bestellingen afhandel, zodat jijzelf, familie en vrienden ze online kunnen zien en bestellen op verschillende formaten, of zelfs op muismatten mokken en meer? dan kan dat ook.

Wil je meer informatie neem dan Contact met me op.

 

 

 

 

 

met dank aan dcarter
image viewer van cssplay.co.uk