Huwelijk
Baby's
Kinderen
Portret
Partners
Familie

Een leuke herinnering.

Hoe vaak heb je geen foto's gekeken en gedacht "Leuke foto, maar jammer dat ik zo raar kijk" of "Wat jammer van die rommel op de achtergrond".

Iedereen wil wel een leuke foto van zichzelf, vriend, kinderen, vader, moeder of andere dierbare om in de kamer te hangen, of in een boek te plakken. Maar vaak zijn ze nèt niet helemaal mooi. Ik probeer van iedereen die foto te maken waar mensen over zichzelf zeggen, daar sta ik leuk op!

Een dag om nooit te vergeten.

Een dag die zo ontzettend snel aan je voorbij gaat dat je hem van 's morgens vroeg tot in de avond graag vastgelegd wil hebben. Maar ja, waar vind je iemand die dat wil doen? Je wil er geen vrienden of kennissen mee belasten, die moeten immers zelf ook mee feesten. En de foto's moeten er natuurlijk ook nog een beetje mooi uitzien. Blader eens door de huwelijksreportages die ik gemaakt heb. Wil je meer informatie neem dan Contact met me op.

Groot voordat je het weet.

Kinderen kunnen je vertederen, aan het lachen maken, of tot waanzin drijven. Maar 1 ding is zeker, ze worden snel groot. Juist omdat het zo snel gaat wil je die momenten vastleggen. Dan is het leuk als je die lieve spontane momenten vastgelegd hebt. Lekker ravottend in de speeltuin of lief geposeerd.

Alle mensen en momenten die je dierbaar zijn.

Uiteraard kan ik hier niet alle momenten en mensen noemen die je dierbaar zijn. Heb je een speciaal moment dat hier niet is genoemd en waar je graag foto's van zou hebben en staat het hier niet bij. Neem gewoon even Contact met me op en informeer naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

met dank aan dcarter
image viewer van cssplay.co.uk