Een leuke herinnering.

Hoe vaak heb je geen foto's gekeken en gedacht "Leuke foto, maar jammer dat ik zo raar kijk" of "Wat jammer van die rommel op de achtergrond".

Iedereen wil wel een leuke foto van zichzelf, vriend, kinderen, vader, moeder of andere dierbare om in de kamer te hangen, of in een boek te plakken. Maar vaak zijn ze nèt niet helemaal mooi. Ik probeer van iedereen die foto te maken waar mensen over zichzelf zeggen, daar sta ik leuk op!

locatie voor het maken van foto's

Soms bouw ik mijn kamer om tot geÔmproviseerde studio. Maar wil je wat anders dan is dat ook mogelijk. Ik maak foto's bij je thuis of op een gewenste locatie. Dat kan in een park of bos zijn, of iedere andere plek die je leuk lijkt. Kom maar op met ideeŽn en we maken er samen wat moois van.

een cd met foto's

Ik zet alle foto's van een fotosessie op CD. Gewoon op groot afdrukbaar formaat. Zodat je zelf foto's eventueel af kunt laten drukken op de manier zoals je zelf gewend bent. Wil je naast de CD ook dat ik de bestellingen afhandel, zodat jijzelf, familie en vrienden ze online kunnen zien en bestellen op verschillende formaten, of zelfs op muismatten mokken en meer? dan kan dat ook.

Wil je meer informatie neem dan Contact met me op.

 

 

 

 

 

met dank aan dcarter
image viewer van cssplay.co.uk