Ja_zuster_nee_zuster
De_Toverspiegel
Peter_Pan
Prinses_Onbedroefd
Pieramus_en_Thisbe
Alles_over_liefde

Kunstkwartier

Sinds eind 2006 ben ik de uitdaging aangegaan om voor het kunstkwartier af en toe foto's te maken, in de lessen, maar ook tijdens optredens. Die foto's kunnen dan worden gebruikt als reclamemateriaal en op de website van het kunstkwartier.

Hier zet ik steeds de laatste nieuwe foto's neer. Ze blijven tot ongeveer een half jaar na het maken staan. Heb je langer geleden meegedaan en vindt je jouw foto's niet meer terug, maar wil je ze toch graag zien, neem dan even Contact op.

Foto's bestellen veranderd met ingang van oktober 2009

Voorheen mailde ik de foto's of maakte een CD voor mensen die erg veel foto's wilde hebben. Omdat daar heel veel tijd in gaat zitten, en er steeds meer mensen zijn die om een CD vragen en hem dan niet op komen halen, heb ik het bestellen nu uit handen gegeven.

Uw foto's worden door het fotovaklab afgedrukt op Fuji DP II Professional papier. Dit zeer hoogwaardige fotopapier onderscheidt zich op diverse punten van het 'standaard' papier dat je gewend bent. Het robuste papier is geoptimaliseerd voor de weergave van huidtinten en behoudt de kleurkwaliteit ook na vele jaren!

Foto’s kunnen ook worden afgedrukt op b.v een keramische mok of een legpuzzel. Prijsinformatie staat vermeld op de bestelpagina. Uiteraard kunt u ook gewoon de foto's doorbladeren zonder te bestellen.

Kijkt u zelf maar!

Uw foto er niet bij of niet meer te bestellen?

Het kan zijn dat ik niet degene ben geweest die de foto's heeft gemaakt tijdens uw les of voorstelling, maar dat dat Piet Modderkolk is geweest. Kijk voor foto's die hij gemaakt heeft op fotopico

Het kan ook zijn dat de foto's alweer verwijderd zijn, na een half jaar verwijderd de bestelsoftware de foto's automatisch. Stuur bij vragen over foto's bestellen die ouder zijn even een email

Wat is Het kunstkwartier?

Voor mensen die geen idee hebben wat het kunstkwartier is, de site vind je door hier te klikken.

met dank aan dcarter
image viewer van cssplay.co.uk