Groot voordat je het weet.

Kinderen kunnen je vertederen, aan het lachen maken, of tot waanzin drijven. Maar 1 ding is zeker, ze worden snel groot. Juist omdat het zo snel gaat wil je die momenten vastleggen. Lekker ravottend in de speeltuin of lief geposeerd.

Wat voor foto's je ook graag ziet van je kinderen, ik zal altijd proberen te voldoen aan wat jij graag ziet. Voor in een boek, op de schouw bij oma, op een mok of muismat, of gewoon aan de muur.

locatie voor het maken van foto's

Soms bouw ik mijn kamer om tot geÔmproviseerde studio. Maar wil je wat anders dan is dat ook mogelijk. Ik maak foto's bij je thuis of op een gewenste locatie. Dat kan in een park of bos zijn, of iedere andere plek die je leuk lijkt. Kom maar op met ideeŽn en we maken er samen wat moois van.

een cd met foto's

Ik zet alle foto's van een fotosessie op CD. Gewoon op groot afdrukbaar formaat. Zodat je zelf foto's eventueel af kunt laten drukken op de manier zoals je zelf gewend bent. Wil je naast de CD ook dat ik de bestellingen afhandel, zodat jijzelf, familie en vrienden ze online kunnen zien en bestellen op verschillende formaten, of zelfs op muismatten mokken en meer? dan kan dat ook.

Wil je meer informatie neem dan Contact met me op.

 

 

 

 

 

met dank aan dcarter
image viewer van cssplay.co.uk