foto's van de allerkleinsten.

Babies zijn maar zo kort echt klein. Ze veranderen van week tot week. Da allereerste begin dat wil je graag vasthouden. Ik maak graag foto's van de kleintjes, zodat je altijd terug kunt kijken.

Wat voor foto's je ook graag ziet van je pasgeboren kindje, ik zal altijd proberen te voldoen aan wat jij graag ziet. Voor in een boek, op de schouw bij oma, op een mok of muismat, of gewoon aan de muur.

locatie voor het maken van foto's

Voor het maken van foto's van de allerkleinste kom ik graag naar je toe. Vaak ben je zelf nog niet helemaal fit, en is het reizen met zo'n ukkie ook nog een gedoe. Het leukst zijn de foto's binnen 4 weken na de geboorte. Ik neem vanalles mee om er leuke foto's van te maken.

een cd met foto's

Ik zet alle foto's van een fotosessie op CD. Gewoon op groot afdrukbaar formaat. Zodat je zelf foto's eventueel af kunt laten drukken op de manier zoals je zelf gewend bent. Wil je naast de CD ook dat ik de bestellingen afhandel, zodat jijzelf, familie en vrienden ze online kunnen zien en bestellen op verschillende formaten, of zelfs op muismatten mokken en meer? dan kan dat ook.

Wil je meer informatie neem dan Contact met me op.

 

 

 

 

 

met dank aan dcarter
image viewer van cssplay.co.uk